Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ТУРИСТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР: МАСШТАБУЄМО ЗНАЧЕННЯ МУЗЕЮ СЛАВУТИЧА

27 січня 2020 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася робоча зустріч «Масштабуємо значення музею Славутича». ✅ Як ви знаєте, рішенням Славутицької міської ради від 23.12.2019 № 1675-64-VII затверджено цільову Програму розвитку муніципального туризму ....

 

27 січня 2020 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася робоча зустріч «Масштабуємо значення музею Славутича».

✅ Як ви знаєте, рішенням Славутицької міської ради від 23.12.2019 № 1675-64-VII затверджено цільову Програму розвитку муніципального туризму Славутицького регіону на 2020 рік. Програмою було прийнято рішення про створення в КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради підрозділу «Туристично-інформаційний центр». Основними завданням ТІЦ буде залучення інвестицій для вдосконалення і розвитку матеріальної бази туризму, просування іміджу міста Славутич та Славутицького регіону.
 


✅ Фахівці новоствореного Туристично-інформаційного центру розпочали виконання вищевказаної міської Програми та свою роботу у 2020 році із зустрічі з ключовими партнерами міської індустрії гостинності. За круглим столом зібралися працівники Краєзнавчого музею історії міста Славутича та ЧАЕС, фахівці відділу культури, національностей та релігій Славутицької міської ради, спеціалісти департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності КП «АРР».

✅ Модерувала зустріч директор Агентства регіонального розвитку Арина Старовойтова, яка запропонувала зробити класичний SWOT-аналіз поточної діяльності музею. Завдяки 3-х годинній дискусії був відпрацьований план дій з масштабування значення музею, окреслені шляхи подальшої спільної роботи ТІЦ та музею. Сподіваємося, що найближчим часом не лише славутичани зможуть по-новому відкрити для себе музей як цікавий подієвий майданчик, а й туристи обов’язково скористаються новими послугами та можливостями експозицій музею.
 

 

🎯 Довідково. ТІЦ організовує екскурсії до Краєзнавчого музею Чорнобильської АЕС та м. Славутича. Експозиції музею представляють пам’ятки матеріальної, духовної культури Поліського регіону, історію і сьогодення Славутича та історію підприємства Чорнобильська АЕС, матеріали з історії будівництва міста Прип’ять, аварії та ліквідації її наслідків на ЧАЕС і в 30-ти кілометровій Зоні, будівництво об’єкту "Укриття", участь світової спільноти в будівництві Нового безпечного конфайменту «Арка». В музейних фондах налічується більше 7000 одиниць оригінальних експонатів. У холі музею часто відбуваються художні виставки.
 

 

☎ У разі зацікавлення телефонуйте +38 (050) 353 11 35 (працює вайбер), 045 79 2 22 50, Христина Бельченко, Юлія Лешан.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: