Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Візит депутатки Верховної Ради України

ЧАЕС з робочим візитом відвідала депутатка Верховної Ради України Ольга Василевська-Смаглюк. Вона взяла участь у соціально-виробничій нараді, де розглядалися питання поточної діяльності підприємства і проблеми, обумовлені його фінансуванням. Як зазначила пані Ольга, її особиста увага спрямована....

 

ЧАЕС з робочим візитом відвідала депутатка Верховної Ради України Ольга Василевська-Смаглюк. Вона взяла участь у соціально-виробничій нараді, де розглядалися питання поточної діяльності підприємства і проблеми, обумовлені його фінансуванням.

Як зазначила пані Ольга, її особиста увага спрямована на досягнення прозорості всіх процесів, котрі пов'язані з асигнуванням коштів та реалізацією проєктів у зоні відчуження в цілому, і на ЧАЕС зокрема. На думку депутатки, серед безумовного позитиву стосовно розвитку зони відчуження варто зазначити зростання туристичного потоку до цієї території — з понад 63 тисяч у 2018 році до 124 тисяч у 2019-му.
 

 

Водночас, Ольга Василевська-Смаглюк підкреслила, що промисловий майданчик станції, безумовно, має використовуватися як високотехнологічна, наукова і дослідницька платформа, оскільки має для цього усі можливості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: