Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сонячне місто – економіка яка працює для всіх

До Славутича вивчати досвід реалізації проектів відновлюваних джерел енергії прибули науковці, топ-менеджери, маркетологи відомої американської іноваційно-виробничої компанії 3М, що працює у 60 країнах світу та виробляє більше 50 тисяч найменувань товарів. Візит відбувся дякуючи Програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН)...

 
До Славутича вивчати досвід реалізації проектів відновлюваних джерел енергії прибули науковці, топ-менеджери, маркетологи відомої американської іноваційно-виробничої компанії 3М, що працює у 60 країнах світу та виробляє більше 50 тисяч найменувань товарів.

Візит відбувся дякуючи Програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Андрію Зінченко – голові енергетичного кооперативу «Сонячне місто». У Офісі підтримки громадських ініціатив Андрій розповів про створений перший в Україні соціальний кооператив та безпосередньо його і продемонстрував.

 


Міський голова Юрій Фомічев, що мав зустріч із учасниками Програми, у свої презентації зупинився на ключових моменти розвитку Славутича. Гості цікавилися настроями містян, їх відношенню до кооперативу, існуючими бізнесами та чим допомогти місту. Відбувся діалог із депутатом Славутицької міської ради, підприємцем Сергієм Чесноковим. Адже, як і компанія 3 М, його підприємство теж спеціалізується на випуску канцелярських товарів.
 

 


У цей день гості ознайомилися із містом та відвідали краєзнавчий музей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: