Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звернення міліції

Громадяни, які добровільно здали в органи внутрішніх справ вогнепальну, холодну зброю, спеціальні засоби, бойові припаси або вибухові матеріали, що зберігалися незаконно, у відповідності з діючим законодавством України звільняються від кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання

 
Шановні жителі та гості міста Славутича!

Славутицький МВ ГУМВС України в Київській області інформує вас, що на території обслуговування та в цілому по всій території Україні, в жовтня місяці проводяться заходи з добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Метою даних заходів є недопущення правопорушень з використанням зброї, боєприпасів до неї, вибухових речовин та спецзасобів та стабілізація обстановки в державі.

Громадяни, які добровільно здали в органи внутрішніх справ вогнепальну, холодну зброю, спеціальні засоби, бойові припаси або вибухові матеріали, що зберігалися незаконно, у відповідності з діючим законодавством України звільняються від кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання, а також мають можливість зареєструвати у свою власність здану ними вогнепальну, холодну зброю та спеціальні засоби.
Особи, які незаконно зберігають, носять вогнепальну зброю, боєприпаси до неї та вибухові речовини, згідно чинного законодавства, несуть кримінальну відповідальність (ст. 263 Кримінального кодексу України ). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком до п’яти років.

На підставі вищевикладеного, заради особистої безпеки, безпеки Ваших рідних та оточуючих, пропонуємо добровільно здати до органів внутрішніх справ зброю, бойові припаси, спеціальні засоби та вибухові матеріали або проінформувати про місця їх незаконного знаходження і зберігання, чергового органу внутрішніх справ по телефону: 102; 2-15-41; інспектора дозвільної системи по телефону : 2-39-70; 066-95-37-288; дільничних інспекторів міліції або представників органів місцевої влади.

З повагою і надією на підтримку в даному питанні :
Начальник МГБ Славутицького МВ
ГУМВС України в Київській області Я.В. Бабич




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: