Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наймолодший мер Славутича у захваті від роботи

5 березня, 9 година ранку, до кабінету міського голови заходить п’ятикласниця Єва Шнайдер. Сьогодні вона наймолодший мер Славутича. Отримавши атрибути міської влади з упевненістю займає крісло мера і починає жваво спілкуватися з міським головою Юрієм Фомічевим. Їй все цікаво. Старанно записує нотатки до блокнота і цікавиться змістом свого робочого дня....

 

5 березня, 9 година ранку, до кабінету міського голови заходить п’ятикласниця Єва Шнайдер. Сьогодні вона наймолодший мер Славутича. Отримавши атрибути міської влади з упевненістю займає крісло мера і починає жваво спілкуватися з міським головою Юрієм Фомічевим. Їй все цікаво. Старанно записує нотатки до блокнота і цікавиться змістом свого робочого дня.

Відвідала Єва і структурні підрозділи міської влади. Сподобалося юному меру кількість нагород, що будуть вручені жінкам Славутича напередодні свята 8 Березня, рояль у залі урочистих подій, на якому вона із задоволенням зіграла етюд, і позитив, який випромінювали працівники виконкому під час спілкування.

 

А далі об 11 годині розпочалася робоча нарада, де розглядалося питання створення міського колцентру, потім Єва ознайомилася з роботою молодіжного простру, Центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді. У рідній школі №3 молодий мер провела інспекцію приміщень, поспілкувалася із адміністрацією та активом школи. Сьогодні Єва Шнайдер підписала розпорядження про створення вільних учнівських просторів у навчальних закладах міста Славутича.

Після обіду вона відвідала Центр надання адміністративних послуг, що надає 189 послуг. На цьому робочий день не закінчився. Більше години спілкувалася про проблеми дітей із начальником служби у справах дітей та сім’ї Валентиною Дудинською, а потім повернулася до кабінету мера.
 

 

Підсумовуючи день Єва Шнайдер сказала, що їй дуже сподобалося і вона від усього у захваті. Поділилася і планами на майбутнє, а їх у неї багато: і стати актрисою чи співачкою (сьогодні вона успішна учениця вокальної студії «Рожева пантера» Палацу дітей так молоді) і працювати, як Юрій Кирилович мером, і ще стати журналістом.

Приємно, що такі діти є у нашому місті. Тож бажаємо Єві – дівчинці, що випромінює позитив, здійснення всіх планів!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: