Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

БІЗНЕС НА КАРАНТИНІ: ОНЛАЙН-НАРАДА ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ

17 квітня 2020 року відбулася онлайн-нарада для учасників та партнерів проєкту Славутич-ЄС: Економічний розвиток з теми "Бізнес на карантині: заходи з підтримики МСБ в режимі онлайн". Учасники проєкту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» від Славутича, Михайло-Коцюбинської ...

 

17 квітня 2020 року відбулася онлайн-нарада для учасників та партнерів проєкту Славутич-ЄС: Економічний розвиток з теми "Бізнес на карантині: заходи з підтримики МСБ в режимі онлайн".

Учасники проєкту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» від Славутича, Михайло-Коцюбинської та Любецької ОТГ обговорили подальші спільні кроки для реалізації Меморандуму про співпрацю, що підписаний у 2018 році.  Зокрема домовилися про заходи з подальшого наповнення та просування інвестиційного порталу https://investslavutych.arr.in.ua/ Інвестиційний портал - сучасний засіб ефективної взаємодії з інвесторами, який розкриває та просуває інвестиційні можливості громад, а також демонструє сприятливий інвестиційний клімат та ключові переваги територій.

Також був представлений досвід м.Славутича щодо діджиталізації бізнесу в умовах карантину, зокрема веб-сторінка "Купуй в Славутичі" https://arr.in.ua/kupuy-slavutych/ , а також нові українські онлайн-ресурси для розширення можливостей підприємців регіону, зокрема "Портал для підприємців" https://sme.gov.ua/ онлайн-майданчик "Відкритий ринок" https://rynok.in.ua/ портал "Дія.Бізнес" https://business.diia.gov.ua/ та інші.

Нарада пройшла у дружній робочій атмосфері, учасники проєкту домовилися про наступну консультаційну онлайн-зустріч 22 квітня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: