Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині за добу виявили 8 випадків захворювання на коронавірус

За останню добу в області ПЛР-тестування підтверло коронавірус у 8 людей. Про це Суспільному повідомив заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван. Семеро хворих - жителі Бобровицького району. Усі з першого кола контактів чоловіка, в якого COVID-19 виявили раніше. Восьма інфікована - жителька селища Варва. Зі слів Андрія Подорвана,...

 

За останню добу в області ПЛР-тестування підтверло коронавірус у 8 людей. Про це Суспільному повідомив заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван.

Семеро хворих - жителі Бобровицького району. Усі з першого кола контактів чоловіка, в якого COVID-19 виявили раніше. Восьма інфікована - жителька селища Варва. Зі слів Андрія Подорвана, жінка контактувала із сім'єю, де заразилися 5-ро членів родини. Двоє - чоловік та дружина поважного віку - померли у Прилуцькій центральній місцевій лікарні. Про смерть жінки стало відомо сьогодні.

Загалом в області 62 інфікованих коронавірусною інфекцією, 12 з них - жителі Чернігова. Наразі у лікарнях області перебуває 17 людей з підтвердженим діагнозом, 32 лікуються амбулаторно, 8 людей одужали, 5 - померли.
·
Атрошенко підписав розпорядження про послаблення карантину в Чернігові

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко підписав розпорядження про послаблення карантину в місті. З понеділка, 11 травня, у Чернігові можуть працювати перукарні, салони краси. Літні майданчики кафе й ресторанів. Магазини, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю непродовольчими товарами, крім кінотеатрів, дитячо-розважальних зон, зон громадського харчування в ТРЦ. Музеї. Заклади побутового обслуговування.

Також згідно розпорядженням дозволено відвідувати парки, сквери та інші зони відпочинку, також - спортивні та дитячі майданчики. Можуть поновити роботу аудитори й адвокати, нотаріуси, а також психологи.

Нагадаємо, заклади можуть працювати за дотримання карантинних умов, які раніше озвучив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: