Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 12 червня 2020

У Центрі надання адміністративних послуг компанією ТОВ «Інтернешнл менеджмент сервіс» німецького концерну TUV NORD Group проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001. Перевірялися процеси впровадження системи якості в ЦНАП, управління інформацією, ресурсами, надання адміністративних послуг юридичним та....

 

У Центрі надання адміністративних послуг компанією ТОВ «Інтернешнл менеджмент сервіс» німецького концерну TUV NORD Group проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001.

Перевірялися процеси впровадження системи якості в ЦНАП, управління інформацією, ресурсами, надання адміністративних послуг юридичним та фізичним особам, а також рівень задоволеності клієнтів. Відповідно до отриманого звіту, ЦНАП міста Славутича повністю відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2015.
📌КП «Управління фізичної культури та спорту» відреставровано скульптурний декор «Русь» та встановлена підсвітка у Бєлгородському ФОЦі.
📌Відділом містобудування, архітектури та просторового розвитку підготовлено план реконструкції пішохідної доріжки у Московському кварталі, проводиться робота з виготовлення прототипів міських лавок.

 

📌Комунальним підприємством «Дорожньо-експлуатаційне управління» завершується реконструкція пішохідних переходів по проспекту Дружби Народів, встановлюються нові дорожні знаки європейського зразку. Розпочаті роботи з благоустрою майбутньої зони відпочинку на Московській площі. За рахунок господарської діяльності КП «ДЕУ», для роботи дорожньої дільниці придбано віброплиту.
📌КП «Славутич-Водоканал» ліквідовано порив мережі водопостачання у Добринінському кварталі.
📌Комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» проводиться ремонт центральної міської котельні та магістральних мереж. Тривають ремонтні роботи обладнання та технологічного устаткування тепломереж та ЦТП 1-9.
📌Працівниками КП «Житлово-комунальний центр» замінено дверні блоки до виходу на покрівлю даху у Московському кварталі № 11, 13; відремонтовано зону відпочинку між будинками Добриніського кварталу №13,14; здійснено заміну віконного блоку у Добриніському кварталі №18; виготовлено та встановлено 6 захисних решіток вентиляційних шахт на покрівлі будинку по проспекту Дружби Народів №17. Тривають роботи у Центрі міста: реставруються лавочки, скошується трава, поновлені розбиті вазони з квітами.

 

📌Відділом інформаційних технологій виконавчого комітету з відеокамер спостереження зафіксовано факт порушення правопорядку біля монументального ансамблю «Білий Ангел Славутича». Інформація направлена до поліції.

 

📌У місті триває боротьба з наркозлочинністю. Працівниками сектору кримінальної поліції у місцевого жителя виявлено та вилучено 9 фасованих пакунків з наркотичною речовиною канабіс. Відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: