Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Командно-штабне навчання

У Славутичі пройшло командно-штабне навчання щодо дій в надзвичайних ситуаціях в зимовий період. У цьому заході взяли участь міський голова Володимир Удовиченко, члени постійної комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій, комунальні служби міста.

 
У Славутичі пройшло командно-штабне навчання щодо дій в надзвичайних ситуаціях в зимовий період.
У цьому заході взяли участь міський голова Володимир Удовиченко, члени постійної комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій, комунальні служби міста.

«Сьогоднішня соціально-політична та соціально-економічна ситуація в країні потребує від нас всіх професіоналізму та розуміння, що без злагодженої самовідданої роботи, без тісного контакту з населенням міста нам буде важко подолати труднощі при можливій відсутності подачі газу на центральну котельню міста в зимовий період», - підкреслив Володимир Удовиченко. На штабних навчаннях були розглянути всі можливі ситуації, які можуть виникнути при відключенні центральної котельні в опалювальний період від газової труби та можливі проблеми в міських тепло-водо-комунікаційних мережах.

Учасники штабних навчань, відповідальні за визначені участки роботи доповіли про ступінь готовності впливати на ситуацію при можливому припиненню подачі газу, відключення електроенергії, про наявність технічних засобів, транспорту, аварійних бригад.

Ці командно-штабні навчання і прийняті в ході їх рішення стануть основою дій при непередбачуваних аварійних ситуаціях.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: