Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Боротьба з наркозлочинністю в місті Славутич триває

В ході реалізації оперативної інформації працівники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчим підрозділом Славутицького відділення поліції під процесуальним керівництвом прокуратури міста Славутич в рамках відкритих кримінальних проваджень на минулому тижні провели ряд санкціонованих обшуків. За місцем проживання двох фігурантів, мешканців міста Славутича, ...

 

В ході реалізації оперативної інформації працівники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчим підрозділом Славутицького відділення поліції під процесуальним керівництвом прокуратури міста Славутич в рамках відкритих кримінальних проваджень на минулому тижні провели ряд санкціонованих обшуків. За місцем проживання двох фігурантів, мешканців міста Славутича, які причетні до незаконного обігу наркотичних речовин, було виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб - метадон.

 

За місцем проживання третього фігуранта було виявлено 5 кущів канабісу, які той вирощував, порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотичну речовину метамфетамін та обладнання для виготовлення психотропних речовин. Вилучене направлено на проведення відповідної експертизи, після результатів якої вказані особи будуть притягнені до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: