Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скільки нині коштує зібрати дитину у школу?

Нещодавно як славутичани дізналися про те, що школу ніхто не відміняє, а навпаки навчання буде. Тепер потрібно зайнятися іншим важливим питання - зібрати дітей у школу. Скільки ж нині коштують шкільні приладдя?...

 


Нещодавно як славутичани дізналися про те, що школу ніхто не відміняє, а навпаки навчання буде. Тепер потрібно зайнятися іншим важливим питання - зібрати дітей у школу. Скільки ж нині коштують шкільні приладдя?

- Це єдиний художній магазин в місті, до нас  приходять скупитися не тільки художники та діти, які займаються малюванням, але й приходять, щоб закупити папір та канцелярію у школу. - прокоментувала продавчиня художнього магазину Анна. 

 


На жаль, у Славтутичі не так і багато магазинів, щоб закупитися канцелярією. 

- Минулого року ми їздили купувати сину шкільні приладдя у Києв, а в цьому році у Чернігів. - пояснила Гінтарія Падун, мати.

 


- На одну дитину я витрачаю приблизно 600-700 гривень, і це тільки канцелярів, а ще й взуття та одяг потрібен. Скупляємося ми в "Аврорі" або в художньому магазині. - прокоментувала Вікторія Навара, багатодітна мати.

 


Ціни скрізь різні. В "Авторі", магазині який користується популярністю у тутешніх мам, ручка коштує від 2 гривень. Оливець від гривні. Зошити коштують від 3 гривень. І це ще не всі шкільні приладдя, які потрібні дітям в школі.

- Є люди, які приходять і накупляють приладь на 800 гривень, дивлячись, що їм потрібно. - подялилася Анна, продавчиня.




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: