Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як проходила всеукраїнська акція пам’яті "Сонях" в нашому місті

Наприкинці серпня з недавніх пір прийнято вшановувати пам’ять захисників нашої держави. 29 серпня приурочено подіям на Донбасі. В цей день наша армія втратила найбільше бійців. Вони загинули під час Іловайської операції. 29 серпня до меморіальних дошок славутичан, що віддали своє життя за Україну, ...

 

Наприкинці серпня з недавніх пір прийнято вшановувати пам’ять захисників нашої держави. 29 серпня приурочено подіям на Донбасі. В цей день наша армія втратила найбільше бійців. Вони загинули під час Іловайської операції. 

29 серпня до меморіальних дошок славутичан, що віддали своє життя за Україну, прийшли містяни аби вшанувати пам'ять героїв. Лариса Маслій, директор Кіноконцертного комплексу, нагадала про події війни на сході, поділилася спогадами про загиблих. «Незалежність відвойовується через мужність і незламність і боронити її треба на всіх фронтах в нашій країні», – зауважив міський голова Юрій Фомічев. Зворушливо прозвучало звернення Віктора Івашка, представника ГО Славутицьке обєднання ветеранів АТО та учасників бойових дій та вірші у виконанні вихованців театральної студії «Драм Арт»: Андрія Волинця, Лілі Тасенко, Насті Вялько.

 

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх захисників України. Серед яких славутичани: Іван Лесников, Андрій Кириєнко, Сергій Волнухін, Денис Гултур, загиблих під Іловайськом Олександра Уткіна, Василя Білого.

Герої не вмирають. Пам’ятаємо…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: