Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЧАЕС бере участь у робочій зустрічі ВАО АЕС

В остані дні вересня ВАО АЕС-МЦ (Всесвітня асоціація організацій, що керують атомними електростанціями) проводиться робоча зустріч. Її тема «Управління старінням обладнання АЕС». Протягом трьох днів близько 50 представників з 10 країн обговорять проблеми управління старінням (ресурсом) конструкцій, систем та ...

 
 

В остані дні вересня ВАО АЕС-МЦ (Всесвітня асоціація організацій, що керують атомними електростанціями) проводиться робоча зустріч. Її тема «Управління старінням обладнання АЕС».


Протягом трьох днів близько 50 представників з 10 країн обговорять проблеми управління старінням (ресурсом) конструкцій, систем та елементів (КСЕ) на різних етапах експлуатації енероблоків, критерії відбору обладнання для включення в програму управління старінням, визначення домінуючих механізмів деградації КСЕ, їх морального старіння та інші питання.

З урахуванням ситуації, пов'язаної зі світовою пандемією коронавирусу, захід проводиться в форматі он-лайн відео-конференції, всі обговорення і подання презентацій здійснюються віддалено.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: