Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У лікарні нове обладнання

Нещодавно у Славутицькій лікарні з'євилося нове обладнання. Тепер у лікарні є відеоендоскопічна стійка європецської якості, яка допоможе виявити захворювання ще на ранніх стадіях...

Нещодавно у Славутицькій лікарні з'євилося нове обладнання. Тепер у лікарні є відеоендоскопічна стійка європецської якості, яка допоможе виявити захворювання ще на ранніх стадіях. До речі, стартова ціна такого сучасного обладнання коштує від пів мільйона гривень. 

Відеоендоскопічна стійка призначена для оснащення ендоскопічних відділень або для операційних. Це електронна відеосистема, яка допоможе дослідити організм людини. Саме це обладнання допоможе виявити злоякісні пухлини та новоутверення, допоможе дослітити організм на рак, та показати, якщо є підозри на рак. 

 


Цей пристрій буде слугувати не тільки славутичанам, але і жителям з тутешніх сіл та міст. Про це поділилися працівники Славутицької міської ради: "Славутицька міська лікарня продовжує впроваджувати нові послуги. Нову відео-ендоскопічну стійку освоїв сімейний лікар Олександр Філатов.Сучасне обладнання європейської якості, завдяки фото та відео фіксації у якості Full HD та відеохомоскопії, дозволяє більш точно виконати діагностику та виявити новоутворення ще на ранніх стадіях.Дана послуга користується попитом не тільки серед славутичан, а й серед жителів інших населених пунктів. Відеогастроскопія для людей старше 50 та відеоколоноскопія для людей старше 40 років, а також обстеження для пацієнтів стаціонару або за направленням сімейного лікаря є безоплатним.Після проведеної робочої наради з генеральним директором Ярославом Вольським міський голова Юрію Фомічев та начальник відділу охорони здоров’я Наталія Шуригіна ознайомилися з роботою нового обладнання."


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: