Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізували проєкт "Бюджет участі"

Реалізували ще один проєкт Громадського проєкту "Бюджет участі" - "Фізкультрозминка - здорова дитинка! В оновленній спортивній залі у ДНЗ "Джерельце" у Київському кварталі"...

Реалізували ще один проєкт Громадського проєкту "Бюджет участі" - "Фізкультрозминка - здорова дитинка! В оновленній спортивній залі у ДНЗ "Джерельце" у Київському кварталі". У ДНЗ портібно було створити умови для проведення рухової активності , але щоб це зробити потрібно було реставревати підлогу приміщенні та закупити сучасні інвестори для спортивного залу, аби діти могли зацматися спортом та проводити руханки. 

Витратили на проєкт 150 тисяч гривень, а ініціаторкою та авторкою проєкту стала Галина Ткачук. Вона подала цей проєкт до Громадського "Бюджету участі" ще у 2017 році. Проєкт зібрав 359 голосів.

 


Через те, що підлого у приміщенні ДНЗ застаріла та потребувала негайного капітального ремонту. У приміщенні потрібно було не тільки реконструвати підлогу, але й закупити спортивний інвентар для заняття спортом, потрібно було купити магнітофон, аби прив'язати дітям любов до спорту через музику та через руханки та естафети. Тому що восени та навесні дяти зокрема проводять час на вулиці, грають, бігають, займаються спортом, а музикальнгий супровід якраз допоможе їй сконцентруватися.Так як паркетна дошка приміщення ДНЗ була у доброму стані, то підлогу реконструювали, а не робили нову. 

Метою проєкту є залучити дітей до заняття спортом, підвищити рівень фізичної підготовки у дфтей. Тим паче, що приміщення ДНЗ потребувало ремонту, що і зробили за допомоги Громадського проєкту "Бюджету участі".



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: