Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Родині Сергія Волнухіна вручили пам’ятний знак

03 листопада 2014 року в залі засідань міськвиконкому міський голова Володимир Удовиченко вручив родині учасника АТО Сергія Волнухіна, який загинув за Єдину Україну, пам’ятний знак – «Почесний громадянин міста». Цією відзнакою Герой був нагороджений посмертно, згідно рішення Славутицької міської ради.

 

03 листопада 2014 року в залі засідань міськвиконкому міський голова Володимир Удовиченко вручив родині учасника АТО Сергія Волнухіна, який загинув за Єдину Україну, пам’ятний знак – «Почесний громадянин міста». Цією відзнакою Герой був нагороджений посмертно, згідно рішення Славутицької міської ради. Атрибути цього почесного звання – медаль, посвідчення, пам’ятна стрічка були передані дружині Катерині Волнухіній та їх донці Улянці. Також встановлено право на 50% пільгу за житлово-комунальні послуги членам сім’ї - дружині та донці.

Виконавчий комітет відпрацював пропозиції щодо увіковічення пам’яті Почесного громадянина міста Волнухіна Сергія. У загальноосвітній школі №3, яку він закінчив буде встановлена меморіальна дошка.

У подяці мамі – Надії Петрівні, яка була присутня разом з сином Юрієм, міський голова сказав: «Не вистачає слів, щоб висловити Вам нашу пошану та всі почуття, які відчуваємо до Матері Героя Сергія Волнухіна, який віддав найдорожче – своє життя - за Єдину Україну .Ви виховали своїх синів стійкими і мужніми! Сергій та Юрій - зразок сили духу і хоробрості! Ми відчуваємо і розділяємо з Вами німий крик Вашої зраненої душі і біль. Хай у Ваш дім ніколи більше не приходить горе. Міцного здоров'я Вам і всій Вашій родині на довгії літа!»

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: