Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич - ЄС: мери за економічне зростання

Міста Славутич зараз на фінальному етапі реалізації грантового проєкту Європейського союзу "План місцевого економічного розвитку: Славтуич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону"...

 


Міста Славутич зараз на фінальному етапі реалізації грантового проєкту Європейського союзу "План місцевого економічного розвитку: Славтуич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону". Конкурс програми Євроейського Союзу в рамках Східної регіональої програми дій Європейського інструменту сусідства для муніципального розвитку. Переможцем конкурсу сталв - Грантовий проєкт Європейського Союзу у місті Славутичі. 

Термін реалізації призначили з 2018 до 2020 року, строком на 28 місяців. виконавцями проєкту став Виконавчий комітет Славктицької міської ради разом з міською громадською організацією "Лабораторія малого бізнесу". 

Презентували результати Славутицького грантового проєкту для підписантів Ініціативи ЄС "Мери за економічне зростання" на вебінарі "Міжмуніципальне співробітництво як рушій місцевого економічного зростання та розширення можливостей для підтримки малого і середнього бізнесу" . Також на вебінарі "Фактори успіху з розвитку інфраструктури підтримки малого бізнесу в країнах Східного партнерства».

Учасники вебінарів обговорили перешкоди місцевого економічного розвитку, обмінялися практичним досвідом впровадження успішних практик міжмуніципального співробітництва та розвитку інфраструктури підтримки бізнесу в муніципалітетах Молдови, України та Вірменії.

Загальний бюджет цього проєкту 850 050 євро. Європейський Союз вніс 650 000 євро, а тобто 76,47%. Міський бюджет вніс 200 050 євро, а тобто 23, 53%.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: