Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Управління соціального захисту населення переходить на дистанційну форму

Відтепер Управління соціального захисту начелення Славутицької міської ради переходить на дистанційну форму прийому громадян. Від сьогоднішнього дня зв'язатися з УСЗН можна буде за стаціонарним...

 


Відтепер Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради переходить на дистанційну форму прийому громадян. Від сьогоднішнього дня зв'язатися з УСЗН можна буде за стаціонарним номером 2-98-96 або за номером 3-01-12, також зателефонувати можна на номер 3-00-12. Якщо потрібно подати заяву або документ у письмовому варіанті, то треба надсилати Укрпоштою або через інтернет.

Відповідно до розпорядження міського голови з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та недопущення розвитку складної епідемічної ситуації, у зв’язку із запровадженням карантинних обмежувальних заходів, пов’язаних із розповсюдженням коронавірусу SARS-CoV-2 (COVID-19), а також, беручи до уваги збільшення випадків захворюваності працівників, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з 30 жовтня 2020 року управління соціального захисту Славутицької міської ради працює в дистанційному режимі та відповідно не буде здійснювати прийом громадян.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: