Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вистава «Ми проти!»

В актовій залі Палацу дитячої та юнацької творчості 23 жовтня 2014 року учні старших класів зібралися на виставу «Ми проти!», підготовлену вихованцями недільної школи при Свято-Іллінській парафії Української Православної Церкви. Під час вистави глядачі переживали почуття головних героїв: від народження та шкільних років

В актовій залі Палацу дитячої та юнацької творчості 23 жовтня 2014 року учні старших класів зібралися на виставу «Ми проти!», підготовлену вихованцями недільної школи при Свято-Іллінській парафії Української Православної Церкви.

Під час вистави глядачі переживали почуття головних героїв: від народження та шкільних років – до зрілості, наркотиків та спокути. На власні очі побачили, як шкодять здоров’ю наркотики, та що відбувається з підлітками, які їх вживають.

Майже годинна вистава не залишила нікого байдужого. А молитва матері та сповідь сина змусили замислитися кожного глядача.

Ми дякуємо всім, хто доклав зусиль до підготовки та проведення цього профілактичного заходу: вихованцям недільної школи та їх керівникам, учням хореографічного відділення дитячої школи мистецтв, працівникам Палацу дитячої та юнацької творчості.

Бережімо себе, своїх дітей та своїх батьків!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: