Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Європейський тиждень місцевої демократії

У жовтні місяці у всіх навчальних закладах проходили заходи в рамках Європейського тижня місцевої демократії. Це були бесіди для учнів 9-11 класів з питань демократії, запобігання корупції, формування суспільства на засадах європейських цінностей. Також, протягом місяця у навчальних закладах пройшли уроки мужності «Мир в України – мир у Європі».

 
У жовтні місяці у всіх навчальних закладах проходили заходи в рамках Європейського тижня місцевої демократії. Це були бесіди для учнів 9-11 класів з питань демократії, запобігання корупції, формування суспільства на засадах європейських цінностей.

Тетяною Бойко з 13 по 17 жовтня 2014 року були проведені екскурсії у виконавчому комітеті Славутицької міської ради, зустрічі з депутатами міської ради та працівниками виконавчого комітету. Тетяна Решитіло поділилася враженнями про Вроцлавський економічний університет. Розповіла про умови вступу та навчання в університеті, про перспективи подальшого працевлаштування.

Також, протягом місяця у навчальних закладах пройшли уроки мужності «Мир в України – мир у Європі».

Логічним завершенням Європейського тижня місцевої демократії стала зустріч-вікторина учнів 9-10 класів, лідерів учнівського самоврядування, депутатів молодіжної ради «Майбутнє Славутича» з міським головою Володимиром Удовиченко на тему «Що ми знаємо про Європейський союз?».

Старшокласники опрацювали більш ніж 270 питань з історії, політики, культури та економіки країн-членів Європейського союзу та основні принципи і завдання його створення. Міський голова продовжив спілкування з молоддю і поділився враженнями про його відвідування 27-ї сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Європи у Страсбурзі, і завершив зустріч власною формулою-висновком: «Не люди для влади, а влада для людей!»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: