Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька міська лікарня отримає грантову підтримку

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва та КНП «Славутицька міська лікарня» стали переможцями ініціативи «Людяність і взаємодопомога» від Міжнародного фонду «Відродження» та Представництва Європейського Союзу в Україні по програмі подолання наслідків пандемії COVID-19 в Україні...

 

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва та КНП «Славутицька міська лікарня» стали переможцями ініціативи «Людяність і взаємодопомога» від Міжнародного фонду «Відродження» та Представництва Європейського Союзу в Україні по програмі подолання наслідків пандемії COVID-19 в Україні.

Про це повідомили на сторінці Славутицької міської лікарні.

Заявкe подавали у категорії «Пряма допомога медичним закладам та працівникам» (проєкт «Закупівля засобів індивідуального захисту, антисептичних розчинів, витратних матеріалів та простого обладнання медичного призначення для забезпечення лікування хворих на COVID-19»).

Перемога у такому проєкті передбачає фінансування у розмірі 145 000 грн. На таку суму Міська лікарня планує закупити медичне обладнання (кисневі концентратори та пульсоксиметри), засоби індивідуального захисту та витратні матеріалів для забезпечення безпечної роботи медичного персоналу нашої лікарні з хворими на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: