Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Які проєкти перемогли у Громадському "Бюджеті участі" 2021 року?

6 грудня завершилося голосування за 18 авторський проєктів, які подали на реалізацію до Громадського проєкту "Бюджету участі". 18 проєктів, з яких 10 великих та 8 малих відібрали ті, які набрали найбільше голосів. З 11 листопада славутичани могли проголосувати...

 

 

 

 

 

 

 

6 грудня завершилося голосування за 18 авторський проєктів, які подали на реалізацію до Громадського проєкту "Бюджету участі". 18 проєктів, з яких 10 великих та 8 малих відібрали ті, які набрали найбільше голосів. З 11 листопада славутичани могли проголосувати за будь-який проєкт. Сумарна кількість голосів за всі проєкти становить 1903 голоси. 

Великі проєкти:

№5

«Облаштування зони відпочинку із безхатніми тваринами». Автор – Ірина Полікарпова. Бюджет – 242340 грн. Кількість поданих голосів – 270.

Реалізація даного проекту дозволить створити комфортний та безпечний простір для жителів та гостей міста шляхом благоустрою території та заміни застарілих та пошкоджених вольєрів, що сприятиме підвищенню культури екологічного та відповідального відношення до бездомних тварин.

№12

«єVoda у сухому озері». Автор Володимир Вялько. Бюджет – 300000 грн. Кількість поданих голосів – 249.

Майданик для розваг із водою "єVoda у сухому озері" з водними каналами для струмків неодмінно стане популярним місцем серед славутичан і гостей міста в спекотні дні року. Зрештою, як усі ми мріяли, у сухе озеро потрапить вода і така своєрідна оаза мікроклімату не тільки створить комфорт та прохолоду, а й стане ефективним елементом оформлення ландшафту на в'їзді до Славутича.

№8

«Активне місто». Автор – Костянтин Джалалян. Бюджет – 296000 грн. Кількість поданих голосів – 202.

Проект передбачає облаштування дитячих зон ігровими комплексами активного відпочинку Московського та Вільнюського кварталів.

Малі проєкти:

№1

«WI-FI комфорт-зона Славутицької поліклініки». Автор – Євген Гарін. Бюджет – 99900 грн. Кількість поданих голосів – 234.

Сьогодні в медичних установах все частіше виникає необхідність у вільному доступі в WIFI зони. Це пов'язано, в першу чергу, із великою кількістю мобільних пристроїв і розвитком телекомунікаційних технологій на глобальному рівні. Чекаючи тривалий час розвитком телекомунікаційних технологій на глобальному рівні. Чекаючи тривалий час своєї черги для консультації, доступ в Інтернет створює для пацієнтів поліклініки Славутича комфорт і спокій.

№18

«Місто-сад». Автор – Володимир Вялько. Бюджет – 95000. Кількість поданих голосів – 215.

Створення зеленого публічного простору-саду у порожньому міському котловані ("сухе озеро"). Поступове перетворення ділянки у затишне місце, де мешканці місця зможуть спілкуватися, відпочивати, проводити час з дітьми, організовувати події. Родзинкою проєкту є вільний доступ охочих до можливості власноруч висаджувати рослини, вирощувати овочі та фруктові дерева.

№14

«Затишний дворик у Київському». Автор Ірина – Арефьєва. Бюджет – 100000 грн. Кількість поданих голосів – 115.

Територія у дворі будинку № 3 Київського кварталу має неестетичний вигляд, наявні елементи дитячого майданчика застарілі, небезпечні, не відповідають вимогам чинного законодавства України. Для комфортного та безпечного відпочинку батьків з дітьми, людей похилого віку, для залучення людей до фізичної культури і спорту та для поліпшення зовнішнього вигляду території міста необхідно здійснити благоустрій.

№4

«Бюро знахідок Славутича». Автор – Богдан Сердюк. Бюджет – 39438. Кількість поданих голосів – 95.

Бюро знахідок – це пункт прийому, зберігання та видачі речей, забутих або загублених мешканцями Славутича та гостями міста.

№11

«Вуличні ремонтні станції для велосипедів». Автор – Гінтарія Падун. Бюджет – 77760. Кількість поданих голосів – 64.
Створення ремонтних станцій для регулярного забезпечення велосипедистів швидким ремонтом їхнього транспорту та надання можливості почувати себе впевнено під час дорожнього руху.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: