Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий очільник міліції поздоровив ветеранів

День вшанування пенсіонерів і ветеранів ОВС – чудова нагода, аби ще раз приділити увагу тим, хто багато років пропрацював поруч із нами, а нині на пенсії. Ми пишаємось тим, що нам випала можливість працювати з такими фахівцями і досягати разом професійних висот.

 
Шановні пенсіонери та ветерани
органів внутрішніх справ!


Від імені керівництва Славутицького міського відділу Головного управління МВС України в Київській області, особового складу та від себе особисто вітаю вас із Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ України!

Це свято започатковано в Україні 10 листопада 2007 року згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ України №83 «Про вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ» від 15.03.2007.
10 ж листопада за часів СРСР було Днем радянської міліції – тому саме цей день є дійсно святковим і знаменним для ветеранів ОВС, для тих, хто саме в ті роки прийшов служити в міліцію і більшу частину свого життя віддав служінню людям, захищаючи їх права та законність.

День вшанування пенсіонерів і ветеранів ОВС – чудова нагода, аби ще раз приділити увагу тим, хто багато років пропрацював поруч із нами, а нині на пенсії. Ми пишаємось тим, що нам випала можливість працювати з такими фахівцями і досягати разом професійних висот. Безцінний досвід ветеранів – це той надійний фундамент, ті славні традиції, на яких сьогодні виховується молоде покоління професіоналів. Ставши бійцем Закону, ви сумлінно несли службу, передавали свої знання і досвід.

Шановні пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ! Бажаємо вам щастя, здоров’я, миру, добра і злагоди! Нехай люди завжди будуть вдячні вам за ваш героїзм, мужність та добрі справи, зроблені вами на ниві правоохоронної діяльності.

З повагою – О. М. МОСКВІЧОВ,
начальник Славутицького міського відділу
Головного управління МВС України в Київській області,
підполковник міліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: