Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичани зібрали 2443 підписи, щоб мер поїхав до ВР. Що каже про це народний депутат України

2443 підписи та Звернення від громади Славутича до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України щодо недопущення зростання тарифів на енергоносії, сьогодні отримала народний депутат по 96 виборчому округу Ольга Василевська - Смаглюк від міського голови Юрія Фомічева...

2443 підписи та Звернення від громади Славутича до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України щодо недопущення зростання тарифів на енергоносії, сьогодні отримала народний депутат по 96 виборчому округу Ольга Василевська - Смаглюк від міського голови Юрія Фомічева.

Про це повідомили на сайті Славутицької міської ради.

- Приймаю це звернення, розділяю та повністю підтримую обурення Славутича та інших громад. Обіцяю відстоювати інтереси людей, звернутися у всі необхідні інстанції для забезпечення в повному обсязі субсидіювання громадян, сприяти відновленню пільгових тарифів та встановленню мораторію на підвищення тарифів. Сподіваюсь наступного сесійного тижня заслухати Міненерго з цих питань, - повідомила на своїй фейсбук сторінці народний депутат України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: