Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі чоловік показував ножа дітям

На просторах Фейсбуку у одних зі славутицьких груп з'явився допис однієї мама. Жінка пише, що коли її діти йшли до скейт парку, то за ними йшов дивний, зовнішнє не привабливий чоловік, який серед вулиці дістав ножа та почав показувати дітям. Як пише далі славутичанка Ірина Манурова...

На просторах Фейсбуку у одних зі славутицьких груп з'явився допис однієї мама. Жінка пише, що коли її діти йшли до скейт парку, то за ними йшов дивний, зовнішнє не привабливий чоловік, який серед вулиці дістав ножа та почав показувати дітям. Як пише далі славутичанка Ірина Манурова, що її дочка почала кричати та привлекла до себе увагу інших людей, тоді чоловік заховав ніж та пішов у сторону супермаркета.

Як пишуть під дописом славутичани, що не вперше бачили подібне. Аліна Бардіс пише, що якось у Київському кварталі побачила чоловіка та жінку, які явно були на підпитку. Аліна запевняє, що та жінка в руках тримала ліхтар-електрошокер та без потреби вмикала його коли інші люди люди проходи повз. Але бачила цю дивну пару не тільки жителька Славутича Аліна. Наталія Мілая (псевдонім збережений) пише, що бачить цю пару кожного дня, коли виходить гуляти зі своїм домашнім улюбленцем.

У таких випадках потрібно негайно виклакати наряд поліцейських. Славутичани говорять, що поліція працює поганенько, кажуть був випадок коли викликали полцію до дому, аби заспокоїли людей, але ніхто не приїхав. 
- Всі вони на місці, і поліція, і ДНД, і Омега з депутатими. Їх просто ніхто не викликав, - пише під дописом славутичанин, Микола Харченко.

Як пише Ірина Манурова, що не повідомила в поліцію, тому що зараз не в місті, а про страшну подію, яка з ними сталася нещодавно пише, щоб повідомити інших, адже чоловік може бути небезпечним.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: