Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицьки активісти прийшли на сесію

Чергова сесія Славутицької міської ради розпочалась мітингом біля колишнего магазину «Будмаркет». Активісти вимагали припинити корупційну діяльність у сфері нерухомості у місті. Прийнявши резолюцію, учасники прийшли до депутатів міської ради та озвучили свої вимоги

Під час сесії. Фото Александра Купного

Чергова сесія Славутицької міської ради розпочалась мітингом біля колишнего магазину «Будмаркет». Активісти вимагали припинити корупційну діяльність у сфері нерухомості у місті. Прийнявши резолюцію, учасники прийшли до депутатів міської ради та озвучили свої вимоги

Р Е З О Л Ю Ц І Я

учасників мирного загальноміського мітингу «Славутич говорить: «НІ - корупції!!!»

м. Славутич, 21.11.2014 р.

Учасники мітингу звертаються до генерального прокурора України, прокурора міста Славутич, міністра внутрішніх справ України, начальника Славутицького відділу внутрішніх справ, депутатів Славутицької міської ради та славутицького міського голови В. П. Удовиченка та повідомляють про те, що після обговорення існуючої в місті Славутич ситуації прийняли рішення про наступне:

За фактом антиславутицької діяльності адміністрації комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» (КП АРР) визнано низку порушень норм законів України. Ми визнаємо неможливим факт виконання обов’язків керівників комунальних підприємств особами, які ведуть власну підприємницьку діяльність. Таке суміщення, підкріплене використанням депутатських повноважень на власну користь, веде до порушень норм закону та моралі, важких соціальних та економічних наслідків для громади, негативно впливає на її морально-психологічний клімат та підвищує політичну напругу, яка наразі й без того дуже висока. Враховуючи переважне прагнення українського суспільства до позитивних змін та бажання жити по-новому,

ВИМАГАЄМО:

1. Від прокуратури міста Славутич ‒ відкрити карну справу за фактом корупційних дій, допущених керівництвом комунального підприємства КП АРР в особі директора Л. М. Нікітенко та виконавчого директора Н. А. Гантімурової за фактом незаконної передачі приміщення колишнього магазину «Будмаркет» в оренду.


2. Від міського голови та депутатів міської ради ‒ негайного усунення від посад директора КП АРР Л. М. Нікітенко та виконавчого директора Н. А. Гантімурової за організацію шахрайських схем при передачі в оренду об’єктів комунальної власності.


3. Від прокуратури міста Славутич ‒ негайно завершити розслідування карної справи, відкритої в листопаді 2012 року за фактом побиття депутатом І. Е. Ісхаковим громадянки міста Славутич.


4. Для знищення джерела корупційних схем в місті та приведення роботи його комунальних підприємств до стану економічно ефективних вимагаємо від міської ради Славутича прийняття рішення щодо припинення функції управління об’єктами комунальної власності підприємством КП АРР та передачу цієї функції до КП ЖКЦ згідно з рішеннями, прийнятими раніше громадськістю Славутича.


5. Встановити термін виконання даних вимог в один календарний місяць.



Після проголошення резолюції почалося дуже бурхливе обговорення ситуації сторонами конфлікту та присутніми активістами.















 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: