Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подробиці так званого рейдерства Тетяни Кебкало

Нещодавно в одній зі славутицьких груп житель міста опублікував допис, де звинуватив Тетяну Кебкало у тому, що вона хоче захопити Московський ФОК та витіснити секцію дзюдо. після цього виникла справжня суперечка у коментарях та біля ФОКу. Пр оце ми інформували наших читачів..

Нещодавно в одній зі славутицьких груп житель міста опублікував допис, де звинуватив Тетяну Кебкало у тому, що вона хоче захопити Московський ФОК та витіснити секцію дзюдо. після цього виникла справжня суперечка у коментарях та біля ФОКу. Пр оце ми інформували наших читачів у матеріалі http://news/14800-tetyany-kebkalo-nazvalu-reyderskou-zahvatnuceu.html.

На наступний день небайдужі люди до цієї ситуації домовилися щустрітися біля ФОКу. За даними місцевих ЗМІ, ось що думає мер міста Фомічев Юрій:

- Прикрий інцидент відбувся, і навіть не через те, що люди не поділили час для занять. Не можна зловживати положенням депутати або помічника депутати, я загалі не розумію, як можна при дітях влаштувати те, що було. Сподіваюсь, що правоохоронні органи швидко розберуться в ситуації та наведуть порядок, щоб діти могли спокійно займатися спортом у наших спортивних закладах. Місць для всіх вистачає, але так не робиться. Місць та часу для всіх вистачить, припиніть це робити на дітях! - прокоментував у місцевих ЗМІ очільник міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: