Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Повір у себе!" - щорічний конкурс

"Повір у себе!" - щорічний конкурс фото

2 червня, на території Центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «БлагоДар» відбулося привітання та нагородження учасників 28-го міського конкурсу творчості для дітей з інвалідністю та молоді з інвалідністю «Повір у себе!», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей. Також символічно, з нагоди прийдешнього...

2 червня, на території Центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «БлагоДар» відбулося привітання та нагородження учасників 28-го міського конкурсу творчості для дітей з інвалідністю та молоді з інвалідністю «Повір у себе!», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей. Також символічно, з нагоди прийдешнього свята дня міста, оргкомітетом було обрано тематику конкурсу «Славутич – місто, яке надихає…»

Цього року участь у конкурсі прийняло 40 учасників, якими було представлено безліч прекрасних творчих робіт: малюнки, картини та вироби з бісеру, алмазна вишивка, вироби з покидькового матеріалу, декупаж, орігамі, гравюри, миловаріння, гончарні вироби, а також танцювальні номери, поезія та пісні.

За сумлінну працьовитість та старанність учасники та переможці конкурсу були нагороджені подарунками та грамотами. Чимало учасників вперше дебютували в даному конкурсі та продемонстрували чудові творчі здібності. Головну нагороду Гран – прі у конкурсі «Повір у себе!» здобули: Атрощенко Тетяна, Кузьмик Сабіна та Халіфаєв Магомед.

Яскраву та сонячну атмосферу на святі подарував колектив Клубного закладу «Кіноконцертний комплекс». Дякуємо вам за теплу зустріч та радісні посмішки дітей та дорослих.

На завершення свята, учасників пригостили смачними тістечками від ресторації «Старий Таллінн», а також кожен загадав своє найзаповітніше бажання та усі разом відпустили барвисті повітряні кульки у небесну блакить.

Нехай здійснюються мрії!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: