Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

SESAM 2021 Poliklinika розпочалася сьогодні

 SESAM 2021 Poliklinika розпочалася сьогодні фото

Саме сьогодні, 02 серпня 2021 року, розпочалася ПЕРША РЕЗИДЕНЦІЯ SESAM 2021 Poliklinika і триватиме вона до 10 числа.  Буквально вчора учасники SESAM прибули до Славутича і вже пізно ввечері розпочалася підготовка до початку навчальної подорожі у світ мистецтва, архітектури, урбаністики. Одразу ж по приїзду всі учасники пройшли експрес-тестування на коронавірус, який показав негативний ...

Саме сьогодні, 02 серпня 2021 року, розпочалася ПЕРША РЕЗИДЕНЦІЯ SESAM 2021 Poliklinika і триватиме вона до 10 числа. 

Буквально вчора учасники SESAM прибули до Славутича і вже пізно ввечері розпочалася підготовка до початку навчальної подорожі у світ мистецтва, архітектури, урбаністики. Одразу ж по приїзду всі учасники пройшли експрес-тестування на коронавірус, який показав негативний результат у всіх без виключення тьюторів і учасників, що дуже додало гарного настрою.

Ранком у понеділок, 2 серпня біля входу до полікліникі відбулося відкриття першої резиденції, прозвучали привітання від мера міста Юрія Фомічева та організаторів проєкту. Після екскурсі містом та музеєм для резидентів SESAM розпочався ярмарок воркшопів – в великій залі кіноконцертного комплексу тьютори презентували ідеї та концепції воркшопів, а учасники мали можливість обрати найцікавіший для себе.

Ввечері - музична програма з діджеями у барі SESAM завершує програму першого дня!

Вдалий старт! Далі буде! Слідкуйте за оновленням на сторінках проєкту 

Славутич - Мала культурна столиця України-2021

SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine

#slavutych #запідтримкиУКФ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: