Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікавий проєкт щодо розвитку екотуризму

Цікавий проєкт  щодо розвитку екотуризму фото

На території Чорнобильського заповідника цьогоріч буде реалізовано цікавий проєкт «Розвиток екотуризму на територіях, що зазнали радіаційного забруднення – шлях до збереження біорізноманіття українського Полісся». Його основна складова – облаштування в зоні відчуження локацій для спостереження за птахами в дикій природі та популяризація бьордвотчингу – інформативного й гуманного способу вивчення ....

На території Чорнобильського заповідника цьогоріч буде реалізовано цікавий проєкт «Розвиток екотуризму на територіях, що зазнали радіаційного забруднення – шлях до збереження біорізноманіття українського Полісся».

Його основна складова – облаштування в зоні відчуження локацій для спостереження за птахами в дикій природі та популяризація бьордвотчингу – інформативного й гуманного способу вивчення пернатих у їх природному середовищі.

Проєкт запроваджений у рамках Програми малих грантів ПРООН/ГЕФ в Україні спільно з нашим партнером – громадською організацією «Екологічний простір-2020».

На сторінці Громадської організації https://www.facebook.com/BirdwatchingExclusionZone ви знайдете більше інформації з приводу деталей і поетапного втілення згаданого проєкту.

Фото з відкритих джерел.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: