Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошена підозра молодику з приводу зберігання наркотичних речовин

Оголошена підозра молодику з приводу зберігання наркотичних речовин фото

Поліцейські нашого міста оголосили про підозру молодику за зберігання наркотиків Працівники відділення поліції №2 (м.Славутич)Вишгородського районного управління поліції систематично виявляють правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Так, під час нічного відпрацювання міста Славутич в поле зору правоохоронців потрапив молодик, який підозріло себе поводив та помітно нервував....

Поліцейські нашого міста оголосили про підозру молодику за зберігання наркотиків

Працівники відділення поліції №2 (м.Славутич)Вишгородського районного управління поліції систематично виявляють правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Так, під час нічного відпрацювання міста Славутич в поле зору правоохоронців потрапив молодик, який підозріло себе поводив та помітно нервував.

 

Під час поверхневої перевірки у 28-річного місцевого мешканця виявлено та вилучено наркотичні засоби. Порушник пояснив, що зберігав наркотики для власних потреб.

 

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією з приводу незаконного обігу наркотичних засобів, стали свідком або очевидцем такої події, телефонуйте на спецлінію поліції "102". Анонімність гарантуємо!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: