Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Славутич – спортивна база України? Перешкоди та можливості для розвитку»

«Славутич – спортивна база України? Перешкоди та можливості для розвитку» фото

В пріоритетах Славутича знаходиться спорт. Нещодавно в Офісі підтримки громадських ініціатив Агентства регіонального розвитку м.Славутича відбулася друга зустріч за круглим столом на тему «Славутич – спортивна база України? Перешкоди та можливості для розвитку».

 

Метою зустрічі стало завдання визначити подальші практичні кроки для реалізації Стратегії міста Славутича до 2025 року щодо розвитку спорту у місті.

Спільно тренери, депутати міської ради, працівники спортивної та бізнес сфер міста визначали точки росту та пріоритетні напрямки, шукали ефективні рішення у формуванні перспективи та спортивної привабливості міста.

Об’єднавшись у чотири команди, учасники майстерні відпрацювали інструмент у вигляді таблиці із відповідями на запитання хто і за що може бути відповідальним виконавцем на шляху вирішення завдання розвитку Славутича як спортивної бази регіону.

Окреслено практичний план подальших дій, визначені проблемні питання, за якими буде спланована спільна робота та (або) міська цільова програма.

Організатором заходу виступило КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича, співорганізатором та ініціатором події були депутати Славутицької міської ради ради. Модерувала зустріч директор Агентства регіонального розвитку Арина Старовойтова.

До заходу долучилися представники ДЮСШ, УФКСТ, відділу молоді та спорту виконавчого комітету, тренери з різних видів спорту, представники та члени спортивних клубів, депутати міськради, підприємці, представники засобів масової інформації.

Оскільки круглий стіл має рекомендаційний та консультативний характер, результати воркшопу будуть узагальнені та надіслані усім учасникам події, які у своїй професійній діяльності зможуть використати озвучені ідеї та думки.

Ми запрошуємо приєднуватися до наступної, останньої із запланованих, зустрічі у форматі круглого столу 22.09. о 18:00.

Заходи проводяться в рамках реалізації Стратегії розвитку міста Славутича до 2025 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: