Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нагорода Славутичу

16 грудня у Києві відбулась підсумкова конференція конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Серед переможців конкурсу – м. Славутич, яке зайняло ІІ місце і нагороджено Дипломом за практику «Впровадження комплексного механізму зниження обсягів споживання енергетичних ресурсів у місті».

 

16 грудня у Києві відбулась підсумкова конференція конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Серед переможців конкурсу – м. Славутич, яке зайняло ІІ місце і нагороджено Дипломом за практику «Впровадження комплексного механізму зниження обсягів споживання енергетичних ресурсів у місті». За темою «Енергозбереження та енергоефективність» на конкурс було подано 97 практик.

Програмою Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» була відзначена надзвичайна актуальність цього проекту.

Раціональне та ощадливе використання енергоресурсів стає все більш вагомим чинником у життєдіяльності українських громад, і Славутич цьому є прикладом. Проводяться енергозберігаючі заходи та реалізуються програми енергоефективності в бюджетній сфері та житлово-комунальному господарстві. Впроваджуються новітні технології відновлювальної енергетики. Не менш важливим у цій сфері є формування у городян свідомого ставлення до необхідності економічного споживання енергоресурсів.

Управління інформації та електронного врядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: