Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чернігівці пропонують всім приєднатися до суспільного протесту "Правда і покарання всіх причетних у згвалтуванні 12-рісної Світлани"

Чернігівці пропонують всім приєднатися до суспільного протесту "Правда і покарання всіх причетних у згвалтуванні  12-рісної Світлани" фото

Не можна більше мовчати! Не можна більше спостерігати! Ми маємо діяти! На наших з вами очах 58-річний педофіл-іноземець ґвалтує 12-річну дитину в кілометрі від головного управління поліції! Але, справу поліція втаємничує в прямому сенсі цього слова, посилаючись на «таємницю» слідства. Жодних імен і прізвищ. Коли ловлять хабарника, то в то й же день всі все знають. А коли зловили педофіла та ще й іноземця, то з’являється таємниця!

Це робиться абсолютно свідомо і дочитавши до кінця ви все зрозумієте самі.

Почнемо з того, що у неоднаразово зґвалтованої дівчинки є ім’я, її звуть Світлана, їй лише 12 років і вона мешкає неподалік Чернігова з батьками. Родина не багата, але ніхто не п‘є і всі працюють. Те, що Світлану ґвалтують батьки не знали і навіть не здогадувалися. Дівчинку залякували і вона боялася сказати правду рідним. Про зґвалтування дізналася бабуся Світлани від брата іншої дівчинки, яку на ринок Привокзальний привозили разом із Світланою. Саме бабуся заявила в поліцію, а не хтось інший. Скільки це продовжувалося і хто окрім 58-річного педофіла ґвалтував Світлану не відомо. Як і багато іншого, про що поліція свідомо не хоче говорити! Знаєте, це трагедія не тільки родини Світлани! Це трагедія для всього суспільства!

Ми вимагаємо правди і покарання!

Коли правоохоронна система розповідає, що вони не розкривають подробиць, бо в такий спосіб хочуть вберегти дитину – це вирок правоохоронній системі. Ви тільки вдумайтеся, що в кілометрі від головного управління поліції ґвалтують дітей! Невже хтось із вас вірить, що правоохоронці не знали про все це?

Коли правоохоронці телефонують громадським формуванням і просять не проводити акції протесту і не вимагати звільнення керівників, які свідомо допустили щоб наших дітей ґвалтували педофіли-іноземці – це вирок правоохороннній системі і її керівництву. Нормальна людина сама б пішла із посади, бо їй було б соромно за те, що трапилося через його мовчазну бездіяльність. Бо на місці Світлани могла б бути його дитина! Але, цього не відбувається!

А що відбувається насправді!

Із маленької дівчинки намагаються зробити неповнолітню повію! Це не вкладається в голові, але це робиться у нас на очах. Під нашими публікація ми кожного дня бачимо коментарі, від представників Азербайджану, від фейкових акаунтів правоохоронців, від бездумних та бездушних жіночок, які пишуть звинувачення в бік 12-річної Світлани та її родини і виправдовують збоченця. Коли читаєш це, то усвідомлюєш, що у цих людей не має совісті, души, а головне покаяння за вчинене. До сьогодні, так ніхто і не вибився перед родиною, перед чернігівцями, перед українцями за зґвалтовану педофілом дитину! Ви маєте усвідомити, що ніхто не вибачається і навпаки оббріхує дитину лише з однією метою. Із 12-річної дитини прагнуть зробити неповнолітню повію, аби зняти звинувачення з педофіла. Це позиція правників і адвокатів, з якими ми консультувалися! Ті, хто може в це повірити згадайте себе в 12 років і подумайте, що б ви робили на місці маленької Світлани опинившись один на один із 58-річним збоченцем? Ви б змогли пручатися? Ви б розказали своїм батькам? Чи мовчали б боячись сорому, осуду і покарання? А якщо б вас регулярно забирали і гвалтували б, погрожуючи розповісти про це іншим? То що б ви робили?

Дуже соромно за тих, хто пише, що вона сама винна, чи треба карати батьків! Бо насправді це може трапитися із кожною родиною і кожною дитиною, якщо ми дорослі спустимо це на гальма та повіримо в те, що справа у когось на контролі! Їх контроль вже довів до того, що Світлану ґвалтував педофіл і досі не відомо, хто ще. Не відомо і те, хто її туди привозив і не тільки її. Про це вже відкрито говорить представник діаспори Азербайджану Ібрагім Алієв, який особисто побачив, що коїться і наважився сказати правду. Він відверто зізнався, що на ринок Привокзальний регулярно приводили дівчаток. Він також сказав, що більшість іноземців знаходяться в Чернігові фіктивно. За словами Алієва вони приїздять сюди, платять 300$ за фіктивний брак і 1000$ міграційній службі, яка перебуває під контролем СБУ та отримують вид на перебування. Вже є прізвища, хто за цим стоїть. Збоченець, який ґвалтував Світлану перебуває тут саме за такими документами. І він такий не один. Не має сумнів, що про це все добре відомо і в міграційній службі, і в СБУ, і в поліції!

Про це можна ще багато писати, але ми не маємо права мочки спостерігати поки приречена правоохоронна система із її ненажерливими керівниками ґвалтує наших дітей. Запам‘ятайте – чужих дітей не буває. Наш обов’язок, як дорослих, зробити все, щоб наші діти могли бути в безпеці! І в наших силах зламати правоохоронну систему, яка зробила справу педофіла-іноземця закритою і робить із зґвалтованої дитини повію!

Кожен свідомий громадянин має прийти в п‘ятницю об 13.00 до обласного управління поліції в ім’я 12-річної Світлани. Аби почути правду про ґвалтівника-педофіла і хто ще глумився над нашими дітьми? Почути правду хто приводив, чи привозив дівчат для педофілів? Хто із правоохоронців кришував ці злочини та злочинців і узаконював їх перебування в Чернігові? Ми маємо їх дотиснути, аби кожен, хто ґвалтував, приймав участь, кришував і мовчки все тримав на контролі – понесли покарання!

Правди і покарання – це наша спільна вимога!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: