Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

4 медалі виграли славутчани на Чемпіонаті України з дзюдо

4 медалі виграли славутчани на Чемпіонаті України з дзюдо фото

15 і 16 вересня в Дніпрі в спорткомплексі «Олімпійські резерви» пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів не старше 23 років. В ході двох днів на татамі виходили 315 спортсменів з 20 областей України. Це кращі з кращих, які представляли регіони нашої країни. У змаганнях серед спортсменів до 23 років Славутчанка Христина Гоман посіла третє місце

17 вересня на татамі спорткомплексу «Олімпійські резерви» вийшли спортсмени вікових категорій 30+.

 

У цей день були розіграні медалі Чемпіонату України з дзюдо серед майстрів-ветеранів, а участь взяло понад 250 осіб від збірних команд різних областей України. Київську область в цьому числі представляли 4 славутчанина - Гзірян Камо, Скрипов Микола, Сеньков Іван і Копилов Валентин.

За результатами складного змагального дня наші майстри повезли в Славутич ще 3 медалі - і всі вони золоті! Микола Скрипов посів перше місце у ваговій категорії до 60 кг, Іван Сеньков - до 100кг, а Валентин Копилов став чемпіоном у ваговій категорії до 66 кг.

 

Найсильніші з дзюдоїстів зможуть найближчим часом прийняти участь в Чемпіонаті світу з дзюдо серед ветеранів, який запланований на 21-24 жовтня в португальському Лісабоні і, нагадаємо, що славутчани - в їх числі!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: