Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вже відбувається встановлення "Розумних лічильників"

Вже відбувається встановлення "Розумних лічильників" фото

За інформацією Акціонерного товариства «Чернігівобленерго», наданою листом на ім’я Славутицького міського голови Юрія Фомічева, цифровізація власних електричних мереж, в рамках заходів інвестиційної програми, впроваджується шляхом застосування технологій Smart Grids, зокрема – встановлення побутовим споживачам «розумних лічильників». Враховуючи інноваційний статус Славутича, адміністрацією АТ «Чернігівобленерго» було прийнято рішення щодо впровадження найсучасніших передових технологій на базі нашого міста найпершим. До кінця 2021 року заплановано встановити «розумні лічильники» усім побутовим споживачам.

Що ж таке «розумний лічильник» та яку перевагу отримають славутичани?

«Розумний лічильник» обліковує спожиту електричну енергію у денний та нічний час, а отже можна зекономити 50% на сплаті за світло, використовуючи його у нічні години (з 23.00-7.00).

«Розумний лічильник» - це смарт-лічильник, та як невід’ємна складова «розумного міста», буде самостійно надсилати покази, а отже позбавить користувачів необхідності щомісячної їх передачі.

І оскільки встановлення смарт-лічильників закладено в інвестиційній програмі, заміна старих приладів обліку на нові проводиться безкоштовно.

Для вчасного завершення робіт по встановленню «розумних лічильників» по місту, та можливості запуску в повному обсязі технології Smart Grids, прохання до жителів та управляючих компаній забезпечити доступ працівників АТ «Чернігівобленерго» до розподільних щитів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: