Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі стартувала програма «Поліцейський офіцер громади»

У Славутичі стартувала програма «Поліцейський офіцер громади» фото

У Славутицькій територіальній громаді запущена програма «Поліцейський офіцер громади». 24 вересня – визначний день для Славутича, на службу вперше заступають два поліцейські офіцери громади: старший сержант поліції Роман Січко та старший лейтенант поліції Олександр Павленко. Для того щоб стати поліцейськими вони успішно пройшли конкурсний відбір та спеціалізоване навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Заступник начальника Вишгородського районного управління поліції, полковник Сергій Чумак привітав з початком роботи поліцейських офіцерів громади та вручив перший ключ від машини для поліцейських офіцерів. 🔹️Від усієї громади міста, міський голова Юрій Фомічев вручив офіцерам другий ключ від автомобіля, прапор Славутича та відзначив значимість нової програми, адже безпека громадян вкрай важлива для комфортного проживання у місті. 🔹️Слова вдячності від громади міста були адресовані начальнику Головного управління Національної поліції в Київській області Поліція Київської області, генералу поліції третього рангу Андрію Нєбитову нза активну учать і допомогу у реалізації такого важливого для міста проєкту.

Поліцейський офіцер громади – це ще один крок у реформуванні Національної поліції, який ставить за мету забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки буде забезпечувати порядок, своєчасно реагувати на проблеми громади, а й проживати у громаді.

Сучасна поліцейська станція відкрила свої двері у будинку по проспекту Дружби народів №15, де створені всі умови для несення служби: обладнані робочі місця, дитяча кімната. Телефони офіцерів громади: Романа Січка 063 622 7839, Олександра Павленка 0634879150. Тож вітаємо наших офіцерів громади з початком служби та бажаємо їм успіхів та вдячності від жителів Славутича.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: