Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гра у номінації «Молодіжна демократія»

Гра у номінації «Молодіжна демократія» фото

Яка ментальність майбутнього? На це питання відповідали учасники інтелектуально-розважальної гри у номінації «Молодіжна демократія» Міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича». 11 команд із Христинівки, Шкарівки, Немішаєве, Краматорська, Лозової, Пертропавлівської-Борщагівки, Софієвської Борщагівки, Білої Церкви та Славутича оцінювало поважне журі – мери: Володимир Удовиченко, Юрій Фомічев, Эрландас Галагуз та молодіжний лідер Тимур Гісматулін.

Кожна команда представила своє домашнє завдання, що досліджувало ментальність нашого суспільства та презентувала свої власні проєкти розвитку Славутича: будівництва мотузкового парку, відкриття дитячого табору, оздоровчого комплексу, вирішення питань інклюзії, правової освіти, розвитку туристичного потенціалу, інновацій, створення екоміста, організації дозвілля молоді.

Важко не погодитися із думками молоді, адже за ними реалізовані стартапи, широкий волонтерський рух і нестримне бажання пізнання нового. Молодь – патріотична , їй не байдужі питання екології, гендерної рівності, інклюзії. Сьогодні нове покоління проходять випробування пандемією і стверджуютє, що людям не вистачає порядності і доброти. Прагне змінити світ на краще впевнена, що все вийде, а починати треба з себе!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: