Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Добру справу - щодня!

На засідання міського штабу 23 грудня завітали дві славутичанки – Ганна Олександрівна Бабарига та Тетяна Михайлівна Осинська. Вони розповіли про започаткування доброї справи – заготівлю сухих борщових наборів для учасників зони АТО. У цій доброчинній роботі їм допомагає багато небайдужих жінок.

 
На засідання міського штабу 23 грудня завітали дві славутичанки – Алла Олександрівна Бабарига та Тетяна Михайлівна Осінська. Вони розповіли про започаткування доброї справи – заготівлю сухих борщових наборів для учасників зони АТО. Сотня була створена на основі громади Української Греко-Католицької церкві.

У цій доброчинній роботі їм допомагає багато небайдужих жінок. Всі вони об’єднались у «Кулінарну сотню Славутича» і запрошують до співпраці всіх охочих, адже роботи вистачить усім. Кожного дня вони сушать моркву, цибулю, буряк, часник, капусту, а по суботах вже готову суху продукцію розфасовують.

Планується урізноманітнити асортимент сухих наборів, яких так чекають на сході. У організаторів є тверде переконання, що їх кулінарні вироби не тільки апетитні, а й несуть добру, здорову енергетику нашим АТОшникам, бо зроблені з любов’ю.

Хто вирішив долучитися до доброї справи, телефонуйте 095-812-56-61 та 096-944-23-70!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: