Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робочі зустрічі з ветеранами АТО/ООС

Робочі зустрічі з ветеранами АТО/ООС фото

У м. Запоріжжя та м. Енергодар відбулися робочі зустрічі з ветеранами АТО/ООС та з представниками волонтерських і громадських організацій, що працюють з бійцями. На зустрічі господарі розповіли про роботу ГО «Об’єднання учасників АТО та волонтерів «ПЕРЕДОВА» м. Енергодар. В організації займаються комунікацією демобілізованих військовослужбовців та допомагають їм повернутися до мирного життя.

За потреби учасники АТО можуть отримати фахову психологічну підтримку. В юридичних питаннях організація співпрацює з Центром допомоги учасникам АТО. Представник Соціально-психологічного центру м. Славутич познайомила присутніх з діяльністю центру м. Славутич. Під час розмови виявили багато спільних задач та цілей.

Також з’явилася нагода відвідати волонтерський центр «Солдатський привал» у Запоріжжі.

Головне завдання центру – допомагати тим, хто перебуває на фронтовому «нулі». Його створено для відпочинку учасників АТО, мобілізованих осіб, які транзитом проїжджають через Запоріжжя, військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів, які перебувають у відрядженні в Запоріжжі, а також родичів учасників АТО, які лікуються у Запорізькому військовому шпиталі та цивільних клініках.

«Солдатський привал» має кімнату відпочинку, санвузли, душеві кімнати, пральну машину, Інтернет, телевізор, кухню-їдальню та смачну домашню їжу, яка збирає всіх за одним столом.

Нині у «Солдатському привалі» працюють близько 50 волонтерів. Чергують з 08.00 до 14.00, а потім інша зміна – з 14.00 до 20.00. Їхні обов’язки: готувати їжу, прибирати кімнати й зустрічати прибулих. Потім чоловіки заступають на нічне чергування. І так – цілодобово. Тут працює військовий психолог.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: