Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дні пролетіли на фестивалі дуже швидко, драйвово та незабутньо!

Дні пролетіли на фестивалі дуже швидко, драйвово та незабутньо! фото

Майстер-класи, «жива бібліотека», арт-хаусне кіно, модні дефіле та конкурс краси – це все фестиваль GOLDenFest у Славутичі Конкурсна програма у номінаціях «Вокал», «Театральне мистецтво», «Гра на музичних інструментах», «Декламація віршів та прози» зібрала всіх з самого ранку в суботу в Кіноконцертному комплексі.

Запекла боротьба учасників і справжні емоції на обличчях глядачів, мурашки по шкірі та сльози на очах від щастя творчості – це все, що наповнювало концертну залу впродовж більше 5 годин конкурсних відборів.

Тим часом на інших локаціях фестивалю впродовж двох днів проведено шість майстер-класів – з психології, живопису, макіяжу, кулінарії, ментальної математики та фітнесу! Вчитися ніколи не пізно, а тим паче вчитися робити суші, малювати у стилі семантичного сюрреалізму та рахувати за допомогою абакусу.

Спортивна програма фестивалю зібрала у міському парку Славутича учасників та учасниць змагань з петанку та дартсу, натомість шахи потребують зосередження і тепле осіннє сонечко не відволікало спортивних інтелектуалів у фойє Палацу дітей та юнацтва. 

На дискусійній зустрічі у форматі «живої» бібліотеки «Вік щастя» у Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва у Палаці дітей та молоді зібралися ті, які вважають, що у 50 все тільки починається і що саме тепер, тут і зараз, триває «вік щастя». Розмова вийшла щирою, душевною та дуже ресурсною – вирішили, що в сьогоднішньому світі після 50-ти можливо абсолютно все – нова професія, нові захоплення, нова кар'єра, нова любов, нові враження, нові радощі.

На полях фестивалю також відбулися: два кіноперегляди за сприяння мережі «Артхаустрафік», фотосесія «Бабусі та дідусі з суперонуками» та конкурс Пані GOLDenFest, ретро-дефіле «Еволюція моди» спільно з Театром танцю та моди Євгенії Гордюк.

Модернова українська ідентичність, втілена у одязі та аксесуарах, під час  дефіле бренду «Зерно» за участі відомих славутичанок та модерації бізнес-амбасадора бренду «Зерно», ведучого Українського радіо Романа Коляди, вразила й нікого не залишила байдужим. Одяг від «Зерна» пройнятий оптимізмом!

Виступи зіркових гостей Фестивалю, колективів «Сіверяни» та «Сіверські клейноди», а також Народного артиста України Віктора Павліка впродовж двох днів збирали разом на центральній площі славутичан та гостей міста.

Фестиваль наближається до кінця! Не завершується лише потік позитивних емоцій та чудових вражень! Дякуємо усім, хто цими днями завітав до Славутича – Малої культурної столиці України – 2021!

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: