Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Остання сесія

На останній у 2014 році 52-й позачерговій сесії депутати Славутицької міської ради прийняли бюджет м.Славутич на 2015 рік. Начальник управління фінансів міської ради Зайченко Г. В. дала численні пояснення щодо формування бюджету. Воно здійснено з урахуванням змін, внесених до Бюджетного та Податкового кодексів України

 

На останній у 2014 році 52-й позачерговій сесії депутати Славутицької міської ради прийняли бюджет м.Славутич на 2015 рік. Начальник управління фінансів міської ради Зайченко Г. В. дала численні пояснення щодо формування бюджету. Воно здійснено з урахуванням змін, внесених до Бюджетного та Податкового кодексів України. Доходи загального фонду бюджету Славутича на 2015 рік визначені в сумі 164 611,3 тис. грн.

Депутати міської ради прийняли рішення про нагородження відзнакою міської ради – присвоєння звання «Почесний громадянин міста» Лєснікову І. С. – учаснику дій в зоні АТО (посмертно).

Міський голова подякував всім славутичанам, трудовим колективам за натхненну працю у 2014 році, вручив вітальні новорічні адреси членам міського штабу допомоги учасникам АТО та переселенцям зі сходу та волонтерам цього доброчинного руху.

Висловив персональну подяку генеральному директору ДСП «ЧАЕС» І. Грамоткіну та голові профспілки М.Орлову за відповідальну та результативну роботу у вирішенні як технологічних, так і соціальних завдань.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: