Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation розпочинає співпрацю зі Славутичем

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation розпочинає співпрацю зі Славутичем фото

25 листопада міський голова Юрій Фомічев і директор українського представництва фонду Вадим Місюра провели зустріч, на якій детально обговорили участь міста у соціальних програмах фонду та можливості безкоштовного заняття спортом для славутицьких дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомила на офіційному сайті Славутицька міська рада. Головна ціль Parimatch Foundation Ukraine ㅡ надати кожній дитині, незалежно від фізичного та соціального статусу, а також інших бар’єрів, рівний доступ до спорту та навчання.

Наразі фонд реалізує 3 комплексні програми у 15 регіонах України:

 «Так, я можу», що підтримує дітей з інвалідністю та особливостями ментального розвитку, залучаючи їх до спорту.

 «Нова фізична культура», що спрямована на розвиток і популяризацію фізичної культури в школах.

 «Спортивний наставник», що допомагає дітям, незалежно від їхніх життєвих обставин, розвивати впевненість, а також фізичні та соціальні навички за допомогою спорту.

У рамках останньої програми й розпочалася співпраця Parimatch Foundation із загальноміською громадською організацією ФК «Олімп». Головним тренером проєкту став Володимир Панченко. Набір до секції триває: до занять з футзалу запрошуються дівчата віком від 8 до 14 років із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Після зустрічі у Славутицькій міській раді, Вадим Місюра ознайомився із роботою Інклюзивно-ресурсного центру, Туристично-інформаційного центру та спортивною інфраструктурою міста.

Сподіваємося, що ця співпраця стане доброю нагодою для Славутича у підтримці сталих довгострокових соціальних ініціатив та проєктів, у тому числі й відпрацюванні та прийнятті безбар’єрних рішень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: