Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітання з новорічними святами тривають

Напередодні Нового року та Різдва Христового служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради привітала 37 дітей вимушених переселенців зі cходу України та АР Крим зі святами. Новорічні подарунки для дітей у вигляді іграшок, наборів канцелярського приладдя та солодощів...

Напередодні Нового року та Різдва Христового служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради привітала 37 дітей вимушених переселенців зі cходу України та АР Крим зі святами. Новорічні подарунки для дітей у вигляді іграшок, наборів канцелярського приладдя та солодощів забезпечені силами славутицьких приватних підприємців.

Виcловлюємо щиру подяку Сергію Миколайовичу ЧЕСНОКОВУ, працівникам магазину «Сюрприз» Юрію Матвійовичу та Оксані Володимирівні БУЛЕНОК за сердечність, теплоту до дітей та їх батьків, які відчувають підтримку небайдужих славутичан, що неодноразово надавали посильну допомогу.

Нехай Господь дарує вам міцне здоров’я, щастя, добробут, оберігає та благословляє кожного з нас, а новий рік принесе мир та виконання всіх дитячих заповітних мрій і бажань! Наша Україна проходить нелегкі випробування, і всі ми, українці, повинні знайти сили, щоби об’єднатися перед спільною загрозою, навчитися в складну хвилину надавати допомогу один одному, особливо коли мова йде про дітей.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: