Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наше місто Славутич ділилося досвідом з іншими громадами

Наше місто Славутич ділилося досвідом з іншими громадами фото

Славутич поділився досвідом з 240 громадами України. 9 грудня відбувся онлайн-практикум від міста Славутича для близко 260 учасників навчальної програми “Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021” від U-LEAD. 240 проєктних команд з громад беруть участь у новій навчальній програмі “Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021” від U-LEAD.

Вони вивчають всі особливості життєвого циклу проєктів та під час онлайн-візитів до однієї з успішних громад ознайомляться з найкращими практиками з управління проєктами. Серед інших громад Славутич був відібраний для одного з таких онлайн-візитів.

🔹Зустріч в студії модерувала керівниця Регіонального офісу "U-LEAD з Європою" в Київській області Олена Іванченко, а про досвід Славутича розповідали міський голова Юрій Фомічев та директорка Агентства регіонального розвитку м. Славутича Арина Старовойтова. В прямому ефірі був продемонстрований відеофільм, підготовлений офісом «U-LEAD з Європою», а також прозвучало більше 20 запитань від учасників навчальної програми.

🔹“U-LEAD з Європою” розробила комплексний підхід до розвитку спроможності громад. Команди ентузіастів з усіх 24 областей України були відібрані для участі в цій навчальній програмі. Унікальною особливістю навчальної програми “Кроки” є учасники 240 проєктних команд, що об’єднують працівників органів місцевого самоврядування, комунальних установ та громадських організацій, загалом близько 700 учасників! Вони займаються підготовкою та реалізацією проектів місцевого розвитку у громадах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: