Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Конкурс! Будуємо країну без бар’єрів разом!

Увага! Конкурс! Будуємо країну без бар’єрів разом! фото

До уваги керівників підприємств та установ міста, громадських, профспілкових, релігійних організацій: оголошується конкурс на кращий соціальний проєкт / ініціативу “Будуємо країну без бар’єрів разом”.

На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р, Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проект / ініціативу. Метою даного проекту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Телефон для координації та зв’язку: 2-96-86 або можете надіслати запитання на електронну адресу: Melnyk.T@slav.gov.ua

Підсумки роботи малих підприємств по місту Славутич Київської області за 2020 рік

За підсумками 2020р. в місті Славутич нараховувалось 198 малих підприємств.

На малих підприємствах міста у 2020 році працювало 940 найманих працівників (включаючи штатних та позаштатних працівників), що складало 1,0% від загальної кількості найманих працівників малих підприємств по області. При цьому, частка кількості найманих працівників малих підприємств до загальної кількості працівників на підприємствах міста Славутич складала 17,4%.

Витрати на персонал на малих підприємствах у 2020р. становили 83,0 млн. грн (з них витрати на оплату праці – 67,1 млн. грн).

Обсяг реалізованої продукції (товарів, послуг) малих підприємств по місту Славутич у 2020р. складав 457,6 млн.грн, що становило 0,4 % від загального обсягу реалізованої продукції (товарів, послуг) малих підприємств по області.

Частка обсягу реалізованої продукції (товарів, послуг) малих підприємств до загального обсягу реалізації продукції (товарів, послуг) підприємствами міста Славутич склала 30,4 відсотка.

За інформацією Головного управління статистики у Київській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: