Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітальна листівка від переможців конкурсу «Новорічне диво»

Вітальна листівка від переможців конкурсу «Новорічне диво» фото

З нагоди прийдешніх новорічних свят було виготовлено вітальну листівку для сімей учасників АТО/ООС, оздоблену роботами переможців конкурсу "Новорічне диво".

Славутицьким міським центром соціальних служб проводився новорічний конкурс мальованих листівок та листівок у 3-D моделюванні «Новорічне диво». У конкурсі взяло участь 30 учасників.

Під час засідання організаційного комітету  було визначено 3 переможці у вікових категоріях: 6-8 років, 9-12 років та 13-15 років, а також було відмічено 11 учасників у різних номінаціях.

За результатами конкурсу відбулося нагородження переможців та учасників конкурсу мальованих листівок, якими стали: Сидорін Ілля, Губський Михайло та Зайцева Анастасія у 3-D моделюванні: Целуйко Данило, Антипов Лев та Степанова Еліна. Роботи переможців були розміщені на вітальних листівках з нагоди новорічних свят для сімей учасників АТО/ООС.

Славутицький міський центр соціальних служб висловлює щиру подяку спонсору даного конкурсу ПП «СлавутичБуд», Дарії Кузнєцовой за надану благодійну допомогу у придбанні подарунків для переможців конкурсу.

Зі святом! Здійснення усіх мрій і справжнього новорічного дива!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: