Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Із 400 дитячих робіт - дві славутицькі визнано переможцями!

Із 400 дитячих робіт - дві славутицькі визнано переможцями! фото

За результатами обласної виставки-конкурсу "Право очима дітей", що проводилася у грудні 2021 року, журі обласного етапу відзначило дві роботи славутичанок у номінації "Живопис".

Повідомляє Славутицьке управління освіти і науки на своїй сторінці у  facebook.

Загалом, цьогоріч на конкурс подано близько 400 дитячих робіт вихованців гуртків, творчих об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти Київщини. Виставка-конкурс проводилася в двох номінаціях «Живопис» та «Графіка» у трьох вікових категоріях.

У ІІ віковій категорії (11-14 років) робота "Право на щасливе дитинство" учениці 10 класу ЗЗСО № 3 Светлицької Юлії нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

У І віковій категорії (6-10 років) дипломом ІІ ступеня нагороджена робота "Дитина має право бути щасливою" Коломоєць Віри, учениці 5-Б класу ЗЗСО № 3.

Вітаємо наших переможців! Зичимо міцного здоров'я та успіхів у навчанні!

Вітаємо вчителів, які підготували учениць, а саме Н.О. Галузу та Т.М. Щеголькову!

Нагадаємо,головна  мета виставки-конкурсу  виявлення і підтримка юних талантів та обдарувань, сприяння духовно-моральному, естетичному вихованню дітей, формуванню правової культури дітей та учнівської молоді, активізації діяльності та розвитку органів учнівського самоврядування Київської області.

Опис результатів виставки-конкурсу можна подивитись на сайті КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» за посиланням:

https://www.kids-center.com.ua/pidsumky-oblasnoi.../

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: