Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Тепла оселя» – безкоштовні консультації для населення

Питання енерго- ефективності зі статусу «Це мене стосується» перейшло до статусу «Нічого собі рахунок від ЖКЦ!». Збільшується вартість газу, збільшуються наші витрати на споживання гарячої води й тепла. Мабуть, кожна людина вже замислилась: «А що я можу зробити у власній оселі, щоб і жити комфортно, і щоб рахунки були меншими?»

 
Питання енергоефективності зі статусу «Це мене стосується» перейшло до статусу «Нічого собі рахунок від ЖКЦ!».

Збільшується вартість газу, збільшуються наші витрати на споживання гарячої води й тепла. Мабуть, кожна людина вже замислилась: «А що я можу зробити у власній оселі, щоб і жити комфортно, і щоб рахунки були меншими?». Залишилось ще три місяці опалювального сезону, а потім – коротке літо і знову зима, тому вже зараз можна починати планувати впровадження власних енергозаощаджувальних заходів.

Громадська ініціатива «Самопоміч–Славутич» анонсує початок роботи консультаційного центру «Тепла оселя» з питань енергозбереження для жителів міста. Консультації безкоштовні. Експерт з питань енергоефективності –Денис Владиславович Гаврилін, моб. 050-381-32-22. Чаc роботи: щочетверга з 17.00 до 18.00 у приміщенні Славутицького міського фонду підтримки підприємництва (Київський квартал, буд. 15, 2-й поверх). Телефон для попереднього запису 2-35-75.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: