Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо поновлення інтернету у Славутичі

Щодо поновлення інтернету у Славутичі фото

Уже тривалий час у Славутичі не має стабільного інтернету. Через бойові дії, що тривали поблизу міста чи на території, де точились обстріли, часто відбувалися пориви мережі, які не можливо було полагодити. Але місцева влада докладає максимум зусиль, щоб інтернет відновити аба створити якісь альтернативні варіанти щодо цього.

Про це докладно розповів міський голова Славутича Юрій Фомічев.

«Вцілому, з інтернетом проблема є. Але покращився інтернет від "Укртелекому". Запрацювала ще одна мережа: тепер ми маємо інтернет в лікарні. Завтра будуть відновлені об'єкти іншої інфраструктури. Сподіваюсь, в першій половині дня цей інтернет з'явиться у ККК. І тоді ми запропонуємо нашим студентам коворкінг в холі Кіноконцертного. Слідкуйте за оголошеннями», - повідомив очільник міста.

Нагадаємо, що з 4 квітня в онлайн-режимі працюють всі заклади загальної середньої освіти міста.  Дошкільні заклади поки не відновлюють свою роботу. 

Мер також зазначив, що після відновлення інтернету від компанії «Макет», у місті розпочнуть роботу усі банківські установи. А клієнти «Укрпошти» нарешті зможуть отримати свої виплати готівкою. Щодо самої причини відсутності інтернету від «Макету», додав:

«Порив мережі знаходиться на замінованій території, яку поки ще не можуть обстежити та полагодити. Після того, як там попрацюють піротехніки, буде відновлено інтернет і від «Макету», - запевнив Юрій Фомічев.

Окрім цього, він повідомив, що вже відновлює свою роботу у Славутичі «Нова пошта», буде можливість як відправляти, так і отримувати посилки з різних регіонів України. Яким чином це буде відбуватись, повідомлять заздалегідь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: